Føler du også, at du ikke får alt ud af dit tag? Der er flere muligheder for at få mest muligt ud af dit tag. Vi giver dig gerne inspiration til at forvandle dit tag til mere end blot et ‘tag over hovedet’.

grønt tag
Har du et fladt tag og ikke meget grønt i din have, men vil du alligevel gerne bidrage til et bedre miljø? Så gå efter et grønt tag! Du undrer dig måske over, hvorfor i alverden du skal sætte planter på dit tag, men der er så mange fordele. Planter på dit tag virker for eksempel isolerende og dine tage holder ekstra længe. Der er også kommuner, der giver tilskud til opførelse af et grønt tag. Så hvad venter du på?

Tagterrasse
Vil du også have mest muligt ud af dit flade tag? Så få bygget en tagterrasse. Med en tagterrasse får du mere boligareal og du øger samtidig værdien af ​​dit hus. Desuden er det meget rart at kunne få en drink med vennerne på sin egen tagterrasse. En tagterrasse tilføjer bestemt noget til atmosfæren i dit hjem

En tagterrasse kan også være en meget interessant investering for virksomheder, især for cateringvirksomheder. Rooftop barer er helt trending og er blevet en rigtig attraktion. Som iværksætter kan dette være en god mulighed for din organisation.

Miljøvenligt tag
Grønne tage er meget miljøvenlige, men der er endnu flere måder, hvorpå du kan gøre din del for miljøet. Overvej for eksempel solpaneler. På denne måde kan du bruge dit tag til selv at generere energi. Det er ikke kun godt for miljøet, men også for pengepungen. På denne måde bruger du færre eller ingen flere omkostninger på energi om måneden.

Konstruktionen af ​​et reflekterende tag er også godt for pengepungen. Dette sikrer, at varmen fra solen reflekteres, og det bliver derfor mindre varmt. Både på taget og inde i huset. Fordi temperaturen på taget stiger mindre hurtigt, vil dit tag ældes mindre hurtigt.

Svømmepøl
Hvor fedt er det at have en swimmingpool på dit flade tag? Det er meget vigtigt på forhånd at tilkalde en ekspert, som kan vurdere, om dit tag er egnet til en swimmingpool. Et godt tagfirma ved, hvordan det skal håndtere dette og vil komme med passende råd. Du kan for eksempel også vælge at tage en mindre swimmingpool og tilføje et område til solbadning. Så du kan solbade og svømme på din egen tagterrasse!

Parkeringsplads
Endelig er det muligt at lave dit tag om til en parkeringsplads. Dette er en meget interessant mulighed, især for virksomheder. Det kan være en løsning at anlægge en parkeringsplads på taget, fx hvis der er lidt ledig plads i området til andre biler. På denne måde kan du stadig bruge denne plads på en nyttig måde!

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *