Ligesom farver, møbler og tilbehør er stueplanter også følsomme over for trends. Det betyder selvfølgelig ikke, at du skal smide dine grønne venner i skraldespanden for at få plads til et nyt, hipt eksemplar. Men har du stadig en plads ledig til en stueplante? Så spring ikke denne liste over populære trendplanter for 2022 over.

1. Calathea
Calathea er så speciel en plante, at du bliver ved med at kigge på den. Bladmønsteret, formen og farven – fra munter pink til klassisk bordeaux – er forskellige for hvert eksemplar, så det er faktisk ikke nok. Placeringen af ​​Calathea er meget følsom, for meget sol vil få bladene til at skrumpe, og planten vil snart dø. Indirekte lys og en fin spray i ny og næ. Sidder med sådan en munter vandkande

2. Monstera
Denne gyldne oldie bliver ved med at komme tilbage i trendplanternes top 10. Det er ikke mærkeligt, for Monsteraen er tropisk smuk og kræver lidt mere end lys og et stænk vand i ny og næ. Og hvis du forkæler den godt, vil planten vokse til monstrøse proportioner, deraf navnet. Den fylder en del, når den først er oppe at køre. En stor urtepotte er ønskelig.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *