Vil du også have et sted i din have, hvor du kan slappe helt af? Så er en jacuzzi måske noget for dig! Men hvordan vælger du den rigtige jacuzzi og hvad skal du være opmærksom på? Vi giver dig 5 tips, når du skal vælge jacuzzi!

1. Materiale
Først og fremmest er det vigtigt at bestemme, hvilken slags jacuzzi materiale du ønsker. Går du efter en jacuzzi i træ, oppustelig eller plastik? Boblebade i helt træ er mindre bekvemme, når det kommer til vedligeholdelse. Der skal for eksempel altid være vand i, for ellers kan det lække. Til gengæld emmer en træjacuzzi naturligvis meget af stemning.

Vil du have en jacuzzi med lidt vedligeholdelse? Plast og oppustelige jacuzzier er meget nemmere at rengøre og er ofte bedre isolerede. Ønsker du at bevare atmosfæren i en træjacuzzi, men har stadig brug for lidt vedligeholdelse? Så gå efter en jacuzzi med en træyderkant. På denne måde har du atmosfæren af ​​en træjacuzzi, men fordelene ved en plastik eller oppustelig jacuzzi.

2. Antal personer
Vil du hellere kun bruge jacuzzien sammen med din partner og/eller børn eller vil du også gerne invitere venner? Det er klogt på forhånd at bestemme, hvor mange personer du vil have til at nyde jacuzzien. Eller at du blot ønsker ekstra benplads til at slappe af.

I dag har du jacuzzier i alle mulige størrelser og former og der er også en velegnet jacuzzi til din situation. Du har endda en 6-personers oppustelig jacuzzi, som du kan gå i med alle dine venner! Eller med kun jer to, er det også tilladt

3. Placering af jacuzzi
Ønsker du at købe en jacuzzi, er det selvfølgelig vigtigt, at du har plads nok i haven til en jacuzzi. Så det er nyttigt at se, hvor du kan placere det. Et lunt sted med en stabil overflade er naturligvis det mest ideelle. Så du også kan nyde dit privatliv, mens du slapper af. Det er klogt ikke at placere jacuzzien under et træ, for så er chancen for rod i vandet meget stor. Spild af din nye jacuzzi.

Derudover er en gummibåd blevet mere og mere populær i de senere år. Det skyldes, at du så bevarer friheden til at flytte jacuzzien og eventuelt kun sætte den op om vinteren eller sommeren. Du bestemmer selv, hvor og hvornår du placerer jacuzzien.

4. Budgettet
Jacuzzier kan være meget dyre, men det behøver de ikke at være. De fleste jacuzzier falder et sted mellem $400 og $9000. Dette er en ret stor forskel. Prisen hænger blandt andet sammen med jacuzziens mærke og størrelse. Oppustelige jacuzzier er også ofte billigere end faste jacuzzier.

Derudover skal du selvfølgelig tage højde for varmeudgifterne og køb af en god pumpe. I nogle tilfælde er der allerede en pumpe med, men hvis dette ikke er tilfældet, skal du tage højde for omkring 100 til 500 euro i ekstra omkostninger. Dertil kommer naturligvis varmeudgifterne til at holde vandet varmt hele året rundt. Fordelen ved en oppustelig jacuzzi er, at den ikke skal stå ude året rundt, hvilket betyder, at du har færre varmeudgifter.

5. Yderligere funktioner
Når du køber en jacuzzi, skal du også overveje ekstra faciliteter såsom et overtræk for bedre at isolere jacuzzien og holde vandet rent. Især hvis du har små børn, er det vigtigt, at vandet kan dækkes godt til.

Men tænk også på lækkert tilbehør til din jacuzzi, såsom en nakkestøtte og en drikkekop, så du kan slappe helt af i din jacuzzi! Eller en boblebadebar, dette er en bakke specielt lavet til din jacuzzi. Her kan du servere de lækreste snacks og dine yndlingsdrinks. Så nyd endnu mere!

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *