Leder du efter en stedsegrøn busk med et tæt løv? Buksbom er en interessant mulighed, så meget desto mere fordi planten er meget nem at beskære. Buksbom er også særdeles velegnet til hæk.

Denne busk blokerer for udsigten og tilbyder derfor masser af privatliv. Derudover giver buxus sempervirens (også kendt som palme) din have et luksuriøst udseende. Dette gør denne busk ideel til villaer, rækkehuse, hovedkontorer, hoteller eller forretningslokaler.

Buxus sempervirens er let at skære i form takket være dens kompakte habit. Denne buksbom er derfor meget velegnet til en elegant hæk eller som solitær prydplante. Buksbom lider i øjeblikket af en svamp. Dette skyldes klimaændringer, hvilket betyder, at planterne holder sig fugtige i længere tid (mere regn). Planter kan dø af dette.

Dette kan kun forhindres ved kemisk kontrol. Buksbomslarven giver også problemer i buksbomhæk. Hvis din buksbom er blevet ramt af buksbomslarven og ikke længere kan reddes, har vi også en række buksbomserstatninger i vores sortiment. Disse har de samme fordele som buksbom sempervirens, men er meget mindre eller ikke modtagelige for skimmelsvamp og buksbom larven.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *